• Visitin's i experimenti els nostres menús i la nostra cuina de mercat.
  • Visitin's i experimenti els nostres menús i la nostra cuina de mercat. Visitin's i experimenti els nostres menús i la nostra cuina de mercat.
  • Miri a la nostra carta l'enorme selecció de plats. Miri a la nostra carta l'enorme selecció de plats.
  • Si ja ha menjat al Joila, també té l’oportunitat d’emportar-se el menjar a casa. Si ja ha menjat al Joila, també té l’oportunitat d’emportar-se el menjar a casa.
  • Joila. Història i tradició Joila. Història i tradició
  • Gaudeixi de la nostra carta de vins i caves Gaudeixi de la nostra carta de vins i caves

Història del restaurant


Jordi Ollé porta des dels 14 anys relacionat amb el sector de la restauració. La seva passió és la cuina i els seus orígens es remunten al restaurant Jem del Vendrell i Lauria de Tarragona. Allí va començar una carrera que finalment va veure els seus fruits l’any 1977 amb la inauguració de la seva pròpia cafeteria a Coma-ruga.

Però com tot canvia a la vida, el que va néixer com una simple cafeteria ben aviat es va transformar en un restaurant i deu anys més tard es va incorporar la botiga de plats cuinats i el catering.

Menjador restaurant Joila

 

Menjador restaurant Joila Coma-Ruga

Menjador restaurant Joila El Vendrell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb tota aquesta evolució, el Joila necessitava un canvi d’imatge acorde amb les necessitats del negoci. Per això, l’antic local ha patit una remoledació total i ara el restaurant Joila gaudeix d’una exquisida decoració, sencilla, simple i elegant. Al costat es troba la botiga de plats cuinats i catering, una brillant idea que ha contribuït a ampliar el negoci.

 

Retalls de diari

Retall de diari restaurant JoilaRetall de diari restaurant JoilaRetall de diari restaurant Joila